top of page

KUNSTZINNIGE UITING & CREATIVITEIT

Ben jij ook creatief of wil je jezelf hierin (beter) leren kennen?

Balans-coach Eline is niet alleen sterk in divergent (en convergent) denken, maar ook creatief in doen. Deze creativiteit vindt natuurlijk ook zijn weg richting de coachingspraktijk. In de nabije toekomst zal zij zich laten scholen in (de theorie van) creatieve therapie, momenteel worden technieken vooral intuïtief  ingezet. Dit is mogelijk als start of creatieve kennismaking. Meestal echter, is het ondersteunend aan je coachtraject. En vooral... altijd afgestemd op jouw behoefte als cliënt.

IMG_0292_edited_edited.jpg

AQUAREL, TEKENEN OF COLLAGE'S MAKEN

Heb je momenteel geen woorden voor je ervaring en wil je het eerst in beeld brengen? Wil je gewoon eens proberen wat het met je doet om te schilderen of tekenen? Of past het laagdrempelig bij elkaar zoeken van beelden (collage) meer bij jou? Als jij er behoefte aan hebt, maken we hier in jouw traject ruimte voor. Ook als losse afspraak mogelijk.

IMG_0353.HEIC

BERICHTJE AAN...

Een aantal van de creaties van Eline zijn als postcard gedrukt. Deze kunnen gebruikt worden als bericht aan jezelf tijdens de coaching (vraag ernaar tijdens een sessie, kosten inbegrepen!). Wil je een berichtje sturen aan een dierbare? De kaartjes zijn ook te koop. Mail, bel of vraag tijdens 1 van je sessies naar de mogelijkheden.

Screenshot 2022-06-01 at 12.49.20.png

CHOCOLADE SESSIE

Tsja, waarom niet? Toevallig is Eline geschoold als (hobby) chocolatier. Wat een geluk. Chocolade maken is een vak waarin creativiteit (loslaten & acceptatie) en perfectionisme in een interessant spanningsveld samen komen. Ligt jouw uitdaging op dit gebied? Dan is een chocolade sessie op maat misschien precies wat je nodig hebt. Daarnaast is het natuurlijk heel lekker én leuk.  Voorkennis niet nodig.
*excl. ingrediënten/materiaalkosten

Screenshot 2022-06-01 at 13.54.46.png

VISUALISATIE INNERLIJKE FAMILIE*

Hoe zien jouw schilden van de innerlijke man, vrouw, meisje en jongen eruit? In een coachtraject ga je hier al middels gedachten en woorden mee aan de slag, maar soms werkt visualiseren nét nog even sterker. Wil jij je familieleden visueel in kaart brengen? Individueel of in groepsverband? 

*voor cliënten die bekend zijn met de "Schilden van de Innerlijke Familie" methode via mijn praktijk, of via andere wegen...

POSTCARDS

Een aantal van Eline's creaties zijn als postcard gedrukt. Deze kunnen gebruikt worden als bericht aan jezelf tijdens je coachingstraject. Vraag ernaar tijdens een sessie, kosten inbegrepen! 

Wil je deze kaarten gebruiken om een berichtje te sturen aan een dierbare?

Daarvoor zijn de kaartjes ook te koop. 
Prijzen zonder envelop - OF - In hoesje met bijpassende envelop
1 losse kaart | 1,50 euro - 2,00 euro
5 kaarten | 6,50 euro - 8,75 euro
10 kaarten | 12,50 euro - 15,00 euro

bottom of page