top of page

ERVARINGEN - REVIEWS

Hoe hebben anderen de coaching van Denkvrij ervaren? Hieronder lees je diverse reacties van cliënten die een traject hebben doorlopen. Zij schreven zelf een beoordeling over hun coachingstraject. Daar leren wij van, maar misschien helpt het jou ook in je besluit of je bij ons terecht wil:

AANBEVELINGEN

"Ik zat in een vicieuze cirkel van verandering willen maar hier geen energie voor hebben en allemaal beren op de weg zien. Eline heeft mij geholpen om e.e.a weer behapbaar te maken. Daarvoor gingen we eerst terug naar de basis: mijn waardes, wat is belangrijk voor mij, wat geeft energie? Met behulp van verschillende technieken kwam ik steeds dichter bij mezelf en wat ik wil. (...) Topkwaliteiten van Eline als coach: vertrouwensband scheppen, verbanden leggen, flexibiliteit (kijken welke techniek het beste bij de cliënt past), andere invalshoeken bieden."

Tamara, 40 jaar

"Ik vond het in het begin lastig om de innerlijke familie te begrijpen, maar het heeft uiteindelijk alle verschil gemaakt in hoe ik de dingen doe en vooral ook niet doe. Eindelijk begrijp ik hoe het werkt in mijzelf en heb ik meer grip gekregen op mezelf. Het blijft vallen en opstaan, maar ik weet wat er dan gebeurt en heb nu handvaten om hiermee aan de slag te gaan. (...) Het voelt als een warm bad en het is voor het eerst in 10 jaar dat ik sommige dingen durf te zeggen en bespreken. Het lukt me steeds beter mijn gevoel te herkennen en erkennen en hiernaar te handelen. Ik kan eindelijk weer wat werken, zonder meteen door stress lam geslagen te worden. "

Marit, 33 jaar

Door de vragen die Eline mij stelde en het visuele aspect van de poppetjes die verschoven of omvielen als ik mijzelf onderuit haalde, zag ik het patroon waarin ik zat en leerde ik het ook in het dagelijkse leven herkennen. Eline leerde mijzelf troosten, ruimte innemen, en vooral luisteren naar mijzelf. Ik leerde kijken naar mijn eigen normen en waarden, naar wat ik belangrijk vind in mijn leven, naar wat ik heb meegekregen uit mijn jeugd. Eline heeft mij geleerd dat ik kan kiezen hoe ik reageer, dat ik binnen mijzelf bewust een rol kan aannemen. (...) Dit maakt mij vrij. En ook veel gelukkiger.

Kitty, 52 jaar

"Als rustig persoon vind ik het soms lastig om mezelf uit te spreken. Hierdoor streep ik mezelf meer dan nodig weg als ik bijvoorbeeld in discussies op het werk terecht kom. Ook raak ik vaak afgeleid door allerlei dingen die op mijn pad terecht komen terwijl ik ergens mee bezig ben. Het Balans-model van de Innerlijke Familie heeft mij geholpen om in te zien hoe dat eigenlijk werkt en dat ik ook een andere keuze kan maken. Eline heeft me geholpen focus te vinden met hele praktische stappen die goed bij mij passen. Soms is het simpelweg een nieuwe regel met jezelf afpreken bijvoorbeeld."

Karsten, 51 jaar

"Gelijk tijdens de eerste sessie met Eline voelde het vertrouwd en wist ik dat ik de juiste keuze had gemaakt. Ik ben bij Eline een coaching traject gaan doen om weer sterk in mijn schoenen te staan na een burn-out. Met behulp van de innerlijke familie ben ik bewuster wanneer ik uit balans raak en wie van de familieleden extra aandacht nodig heeft. De innerlijke familie heeft me ook geleerd dat het goed is om vanuit verschillende perspectieven naar een situatie te kijken en dat je een keuze hebt in hoe je reageert en handelt. Door de sessies heb ik nieuwe inzichten gekregen waar ik dagelijks wat aan heb. Ik heb meer zelfvertrouwen en voel me krachtiger."

Stefanie, 36 jaar

"Eline is een fijne coach, bij wie ik bij meteen vertrouwd voelde, ook de huiselijke coachruimte helpt hieraan mee. Zij kan goed luisteren, zonder te oordelen en biedt verschillende tools. Ik heb mij aangemeld voor coaching omdat ik worstelde met mezelf en mij zelfverzekerder wilde gaan voelen. Dankzij de coaching ben ik gegroeid, heb ik meer zelfkennis gekregen en sta ik steviger in mijn schoenen. Ook fijn dat er meerdere mogelijkheden van coaching binnen het traject geboden worden, afgestemd op persoonlijke wensen en dat ik het tempo zelf mocht bepalen. Ik zou Denkvrij Coaching van harte aanraden aan anderen."

Inge, 50 jaar

"De hulpvraag veranderde gedurende het traject enorm door grote veranderingen in mijn gezondheid. Zonder haperingen bleef Eline aansluiten bij wat ik nodig had en mij uitdagen om te blijven groeien naar mentaal weer gezond functioneren ook onder lastige omstandigheden. Ze bleef niet aan de methode vasthouden maar paste de gebruikte methode aan op wat er het best aansloot op de situatie. Menig maal keek ik op tegen een sessie vanuit de wetenschap dat het geen makkelijk koffiedrinken zou worden maar weer een intense en ingrijpende sessie waar ik dagen later nog aan het implementeren en verwerken zou zijn."

vervolg >

"En elke sessie gingen we weer voortvarend verder in de gezamenlijke tocht. Het initiatief tot beëindigen kwam ook van haar kant, omdat we zoveel in korte tijd bereikt hadden; het is geen makkelijk doorkabbelen tegen uurtarief. Dat maakt Eline voor mij een goede en betrouwbare coach. Ik ben dankbaar voor de hulp en deskundigheid, als ook de scherpte waarmee Eline de leiding nam en we zo heel snel tot de kern konden komen."

Norman, 52 jaar

"Ik heb het coachingstraject bij Eline als zeer prettig ervaren! Eline neemt echt de tijd voor je en stelt je op haar gemak. Door het coachingstraject ben ik meer zelfbewust geworden en heb ik goede handvatten gekregen om mijn werk - privé balans beter te verdelen. Eline neemt echt de tijd voor je, ze luistert goed en helpt om te relativeren. Wat ik erg fijn vond was de aanpak met de innerlijke familie, en de praktische opdrachten die ik thuis kon uitvoeren. Eline is een fijne coach, ze motiveert en is erg toegankelijk. Het meest waardevolle in het coachingstraject is toch wel dat Eline in haar methode veel werkte met visualiseren. Doordat we situaties bespraken en deze visueel gemaakt werden, werd ik mij beter bewust van wat er aan de hand was en hoe ik daar mee om kan gaan."

Mina, 30 jaar

"Ik kijk terug of een warme en liefdevolle coaching. Soms vond ik het lastig om mij te verplaatsen en werd het daardoor onwerkelijker. Maar tijdens de sessies werd ik regelmatig geraakt en maakte het gevoelens los wat ook zeker de insteek was van het verzoek om te coachen."

Lotte, 57 jaar

BEN JE ER KLAAR VOOR?

Wat is jouw vraagstuk, waarmee je aan de slag wil gaan?

Bij Denkvrij zien we regelmatig mensen die:

  • meer balans in hun leven willen ervaren

  • steviger in hun schoenen willen staan

  • zichzelf beter willen leren kennen, bijv. kwaliteiten & valkuilen

  • beter willen omgaan met hun gevoeligheid & emoties

  • hun grenzen beter willen kennen en bewaken
     

    Heb je genoeg van anderen gelezen en ben je klaar om zelf stappen te zetten?

bottom of page